West Ham teki kesän aikana jo pienen kaappauksen, kun se hankki ilmaisella siirrolla Arsenalista Jack Wilsheren. Nyt Sky Sports uskoo, että Hammersista kuiskutellaan jälleen Arsenal-leiriin.

West Ham on etsinyt hyökkäyspäähänsä lisää tulivoimaa, mutta suunnitelmat Porto-laituri Yacine Brahimin hankkimiseksi kaatuivat, kun seura ja pelaaja eivät päässeet henkilökohtaisista ehdoista sopuun. Siksi tähtäimessä on nyt Arsenalin hyökkääjä Lucas Pérez, joka kykenee niin ikään pelaamaan myös laidalla.

Arsenal hankki Pérezin 17 miljoonalla punnalla kesällä 2016, mutta espanjalainen teki seurassa vain yhden maalin 11 valioliigaottelussa. Viime kaudella hän palasi lainasopimuksella takaisin Deportivoon flopin leima otsassaan.

Deportivossa Pérez teki kahdeksan maalia 35 ottelussa, mutta Deportivo putosi sarjatasoa alemmas. Pérez elätteli mahdollisesti toiveita kasvavasta vastuusta Unai Emeryn Arsenalissa, sillä tiettävästi Emery yritti tuoda vuosi sitten maanmiehensä PSG:hen.

Toiveet ovat kuitenkin osoittautumassa turhiksi, sillä peliaika on ollut treenikaudellakin niukkaa, eikä Pérez matkustanut joukkueen mukana harjoitusotteluihin Chelseaa ja Laziota vastaan. Kenties Arsenal on siis valmis luopumaan Pérezistä sopuhintaan.