Useat espanjalaislähteet raportoivat tällä hetkellä, että Athletic Bilbaon maalivahti Kepa Arrizabalaga on hyvin lähellä siirtoa Chelseaan.

Kepan, 23, kerrotaan ensin suuntaavan Madridiin, josta hän jatkaa matkaansa Lontooseen. Chelsean on määrä maksaa maalivahdin sopimukseen kirjattu 80 miljoonan euron ulosostoklausuuli, jota korotettiin tammikuussa uuden diilin yhteydessä 60 miljoonalla eurolla.

Hänestä tulee siirron myötä maailman kallein maalivahti. Titteli kuuluu vielä toistaiseksi brasilialaistorjuja Alisson Beckerille, joka siirtyi muutama viikko sitten AS Romasta Liverpooliin 73 miljoonalla eurolla.

Chelsea joutui maalivahtiostoksille, sillä sen belgialainen ykkösmaalivahti Thibaut Courtois on siirtymässä Real Madridiin.

Espanjalaislähteiden mukaan seurat ilmoittavat pian myös Courtois’n siirrosta.

Lähteet: Marca, Onda Cero, SER