Huuhkajien Jukka Raitala saa puolustuslinjaansa todella kokeneen pelikaverin, kun Montreal Impact vahvisti rivejään 35-vuotiaalla ranskalaisella Bacary Sagnalla. Sagnan sopimus kattaa kauden 2018, ja siinä on optio ensi kaudesta.

– Olen todella iloinen Bacaryn tulosta. Hänellä on mahtava ura, ja hän on yhä erittäin motivoitunut auttamaan Impactia loppukauden tavoitteissa. Hänen luonteensa, kokemuksensa ja pelitaitonsa auttavat joukkuetta paljon, Impactin valmentaja Rémi Garde kommentoi.

Sagna pelasi Valioliigassa kymmenen kauden ajan vuosina 2007-2017. Seitsemän ensimmäistä hän vietti Arsenalissa ja viimeiset kolme Manchester Cityssä. Kaksi kertaa hänet valittiin myös Valioliigan kauden tähdistöjoukkueeseen.

65 A-maaottelua pelannut Sagna nähtiin myös Ranskan peliasussa kolmessa eri arvoturnauksessa. Viimeksi hän pelasi Serie A:n Beneventossa, johon hän siirtyi viime helmikuussa.

Sagna viihtyy parhaiten oikean laitapuolustajan tontilla.