Moni pitää tuoretta maailmanmestaria Paul Pogbaa maailman arvokkaimpana keskikenttäpelaajan tällä hetkellä. Manchester United maksoi ranskalaisesta taannoin yli 100 miljoonaa euroa.

Italialaisseura Lazion puheenjohtaja Claudio Lotito väittää, että hänen joukkueestakin löytyy Pogbaa arvokkaampi keskikenttämies – serbialainen Sergej Milinković-Savić.

Milinković-Savićia, 23, on viety siirtohuhuissa eurooppalaisiin suurseuroihin. Hänet on yhdistetty vuoden 2017 jälkeen muun muassa Juventukseen, Milaniin, Real Madridiin ja Manchester Unitediin.

– Sergej on paras nuori pelaaja maailmannäyttämöllä, hänellä on valtava potentiaali, Lotito sanoo Corriere della Seran haastattelussa.

– En ole saanut yhtään virallista tarjousta Milanilta tai Juventukselta, puhumattakaan Realista tai Unitedista. Tietenkään en yritä myydä häntä, mutta jos kysytte minulta, kuinka arvokas hän on, muistan kieltäytyneeni viime vuonna 29. elokuuta 110 miljoonan euron tarjouksesta.

Milinković-Savić viimeisteli viime kaudella 12 maalia 35 liigaottelussa, kun Lazio päätyi Serie A:ssa viidenneksi.

– Kuinka suurella summalla Pogba myytiin Manchesteriin? 105 miljoonalla eurolla? Joten Milinković on arvokkaampi, koska hän on paljon vahvempi.

Lähde: Goal