West Ham tiedottaa tehneensä Lucas Pérezin kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Pérez siirtyy seuraan Arsenalista.

– Olen todella iloinen päästessäni näin historialliseen seuraan. Olen hyvin innoissani, että West Ham tarjosi minulle mahdollisuuden jäädä Valioliigaan, Pérez sanoi seuran tiedotteessa.

29-vuotias Pérez on Atlético Madridin ja Rayo Vallecanon kasvatti. Valioliigaan espanjalaishyökkääjä siirtyi kaksi vuotta sitten Deportivo La Coruñasta. Viime kausi vierähti lainalla tutussa paikassa Deportivossa.

Pérez on West Hamille jo kesän kahdeksas hankinta. Häntä ennen seuraan ovat saapuneet maalivahti Lukasz Fabianski, topparit Issa Diop ja Fabián Balbuena, oikea laitapakki Ryan Fredericks, keskikenttäpelaaja Jack Wilshere sekä oikeat laitahyökkääjät Felipe Anderson ja Andri Jarmolenko.

– Lucas on tekninesti erittäin hyvä. Hän voi pelata sekä piikissä että kärjen alapuolella. Hän tekee maaleja mutta kykenee myös rakentamaan paikkoja muille. Hänen pelityylinsä on erilainen muihin hyökkääjiimme verrattuna. Se antaa valmentajallemme vaihtoehtoja, West Hamin jalkapallopuolen johtaja Mario Husillos sanoi seuran tiedotteessa.

Pérez on Wilsheren jälkeen jo toinen pelaaja, joka on tänä kesänä siirtynyt Arsenalista West Hamiin. Wilsherellä ehti tosin sopimus loppua, toisin kuin Pérezillä.