Wolverhamptonin kannattajat ovat lytänneet entisen huippupelaajan Steve McManamanin tämän laukoman kommentin johdosta.

Tätä nykyä asiantuntijana toimivan McManamanin kuultiin sanovan ”En pidä Wolvesista” lauantain Everton-ottelun yhteydessä BT Sportin lähetyksessä. Hän ei ilmeisesti tiennyt, että mikrofoni oli edelleen päällä.

Sosiaalinen media täyttyi sen jälkeen kannattajien vihaisista avautumisista. McManamanin käytöstä pidettiin epäammattimaisena, ja jotkut vaativat hänelle jopa potkuja.

– Eli Steve McManaman päättää täysin puolueellisen selostuksen siten, että hänen kuullaan sanovan ”En pidä Wolvesista” ennen kuin hänen mikrofoninsa kytkettiin pois päältä, eräs Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

– Niin sanottujen asiantuntijoiden pitäisi todellakin yrittää olla puolueettomia. Hänen pitäisi saada potkut tästä hyvästä, toinen sanoo.

– Joutuiko Steve McManaman koulussa Wolvesin fanin kiusaamaksi? ihmettelee kolmas.

BT Sportin julkaiseman tiedotteen mukaan McManamanin kommentti on irrotettu kontekstista ja television katsojat kuulivat vain pienen osan keskustelusta.

Wolvesin ja Evertonin välinen kamppailu päättyi 2–2-tasatulokseen. Liverpoolin ex-pelaaja McManaman kannatti nuoruudessaan Evertonia.

Lähteet: Daily Mail, Express & Star