Arsenal vaihtoi kauden päätteeksi päävalmentajaa Arsène Wengeristä Unai Emeryyn. Se oli voimannäyte toimitusjohtaja Ivan Gazidisilta. Nyt mies Wengerin potkujen takana saattaa itse jättää Arsenalin.

Heinäkuusta lähtien on puhuttu, että AC Milan on kiinnostunut Gazidisista. The Telegraph kertoo nyt, että Milan haluaa Gazidisin kääntämään koko seuran ylösalaisin, ja siitä palkitaan ruhtinaallisesti.

Tällä hetkellä Gazidis nauttii tiettävästi noin 2,6 miljoonan punnan vuosipalkkaa. Milan tarjoaa lehden mukaan tuhtia, miljoonan punnan, palkankorotusta.

Milan haluaa Gazidisilta vastauksen kuun vaihteeseen mennessä. Arsenalissa uskotaan, että Gazidis lähtee.

Telegraphin mukaan Gazidis pelkää, että Arsenalin omistaja Stan Kroenke ei ole valmis panostamaan seuraan rahaa niin, että joukkue voisi nousta kunnolla mukaan mestaruustaisteluun. Milanilta Gazidis taas haluaa vakuutteluja siitä, että seura on valmis investoimaan merkittäviä summia edustusjoukkueeseen, jotta uusi nousu Italian parrasvaloihin on mahdollinen.

Wengerin ja Gazidisin lisäksi Arsenalista voi piakkoin lähteä kolmaskin pitkäaikainen seuran edustaja: keskikenttäpelaaja Aaron Ramsey. Walesilaisen sopimus umpeutuu ensi kesänä, eikä mies ole ollut halukas allekirjoittamaan jatkoa.