Lyonin ja Ranskan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Nabil Fekir ei oikein itsekään osaa sanoa, miksi hän ei pelaa tällä hetkellä Liverpoolissa.

Fekir, 25, oli koko kesän yhdistettynä Liverpooliin, ja siirtoa hehkutettiin satavarmana useissa julkaisuissa, kunnes Lyon tiedotti, että pelaaja jääkin Ranskaan. Neuvotteluiden kariutumiselle on esitetty erilaisia syitä, mutta todellista versiota tapahtumista ei ole ainakaan virallisesti kerrottu.

On mahdollista, että Fekirin siirto Liverpooliin tai muualle Valioliigaan toteutuu vielä jonain päivänä, mutta tällä hetkellä hän keskittyy täysillä Lyoniin.

– Tulevaisuuteni? Olen Lyonissa ja tulen jäämään. Jatkosopimuksen suhteen saa nähdä, miksi ei! Olen Lyonissa, ja minun on hyvä olla, sanoi Fekir FourFourTwon mukaan.

– Pitää paikkaansa, että kesällä tapahtui asioita, mutta Lyonissa on alkamassa uusi kausi, ja olen todella onnellinen, että olen täällä.

– Kaatunut siirto Liverpooliin on täysin käsitelty. Tällaisia asioita tapahtuu. Sellaista se on. Meidän on mentävä eteenpäin, se on jo historiaa.

– Olen kuullut monia asioita. Totuus on, että vain he (Liverpool) tietävät sen (miksi siirto kaatui).