Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino ei usko, että hänen miehistössään tapahtuu enää suuria muutoksia tänä kesänä.

Valioliigan siirtoikkuna on jo kiinni, mutta Espanjan, Saksan ja Ranskan seurat voivat vielä ostaa pelaajia. Tottenham oli Valioliigan joukkueista siirtoikkunan hiljaisin, sillä se ei tehnyt yhtään hankintaa.

Spursin pelaajista Danny Rose, Toby Alderweireld ja Mousa Dembélé ovat pyörineet aktiivisesti siirtohuhuissa, mutta Pochettino olettaa, ettei muutoksia ole luvassa.

– Odotan kaikkien pelaajien jäävän. Työskentelen kuin kaikki tulisivat jäämään tänne. En voi työskennellä ajatellen, ovatko he täällä huomenna vai eivät, sanoi Pochettino FourFourTwon mukaan.

– En puhu vain näistä nimistä (Rose, Alderweireld, Dembélé), vaan myös eri pelaajista. Jokin seura saattaa tehdä tarjouksen. Ehkä tarjous tulee huomenna tai tänään iltapäivällä, ja me tulemme harkitsemaan sitä.

Pochettinolta kysyttiin vielä erikseen Rosesta, joka istui koko ottelun vaihtopenkillä Tottenhamin edellisessä pelissä, Fulhamia vastaan.

– Kaikki pelaajat saavat mahdollisuuden pelata. En aio selittää päätöstäni. Ehkä hän pelaa maanantaina (Manchester Unitedia vastaan), ehkä ei. Teidän on odotettava, mitä tapahtuu.

Rose on ollut yhdistettynä Paris Saint-Germainiin, jonka päävalmentaja Thomas Tuchel kommentoi rivien välistä ihailuaan puolustajaa kohtaan.

– En kommentoi siirtoikkunan huhuja. Voin vain sanoa, että kohtasin kolme vuotta sitten Tottenhamin ja Danny Rosen ja mietin kolmen päivän ajan, miten häntä vastaan pelataan.