Ennen tätä viikonvaihdetta puhtaalla pelillä Valioliigan sarjataulukossa puhtaalla pelillä oli peräti kuusi joukkuetta. Manchester City jäi kuitenkin tasapeliin Wolvesin vieraana, ja myös Bournemouthin oli tyytyminen pistejakoon Evertonin kanssa.

Liverpool otti lauantai-iltana ensimmäisenä kolmannen perättäisen voittonsa, mutta yksin sen ei tarvitse yhdeksän pisteen kerhossa majailla, sillä sille teki sunnuntaina seuraa alkukauden yllättäjä Watford. Kauden aiemmissa otteluissaan Watford oli kukistanut Brightonin ja Burnleyn, ja nyt sen sai todistaa paremmakseen Crystal Palace.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli maaliton, mutta toisella jaksolla Watford iski kahdesti. Ensimmäisen kerran pallon pani pussiin argentiinalainen Roberto Pereyra, joka sijoitti pelivälineen hienosti takanurkkaan. Maali oli Pereyralle jo kauden kolmas. Suurin kiitos maalista kuuluu kuitenkin Etienne Capouelle, joka toi pallon riiston jälkeen omalta puolustusalueelta ylös harhauttaen matkallaan parikin Palacen pelaajaa.

Premier League

@premierleague
Pereyra snaps up his third of the season #WATCRY

Watfordin toinen maali merkattiin laitapakki José Holebasille, joka roikotti pallon upeasti takaylänurkkaan. 34-vuotiaan kreikkalaisen edellisestä maalista oli kulunut lähes kaksi vuotta.

Match of the Day

@BBCMOTD
That was Holebas' first Premier League goal for Watford since October 2016.

LIVE 👉 bbc.in/2Lrl3Y9 #WATCRY #bbcfootball

Crystal Palace nousi ottelussa maalin päähän noin vartti ennen ottelun loppua. Vaihdosta sisään tullut Max Meyer vapautti hyvällä seinäsyötöllä paitsion rajamailta vapaaksi hiipineen Wilfried Zahan, joka sujautti pallon etukulmasta maaliin. Osuman myötä Zahasta tuli Crystal Palacen seurahistorian paras maalintekijä Valioliigassa.

Match of the Day

@BBCMOTD
2⃣4⃣

Wilfried Zaha is now Crystal Palace's all-time highest Premier League goalscorer.

LIVE 👉 bbc.in/2Lrl3Y9 #WATCRY #bbcfootball

Vielä pelin lisäajalla Crystal Palace sai kulmapotkusta erinomaisen paikan tasoittaa pelin, mutta Joel Wardin pusku suuntautui niukasti yli maalin.

Puhtaalla pelillä sarjassa ovat kahden kierroksen jälkeen myös Chelsea ja Tottenham. Chelsea vierailee sunnuntaina Newcastlen vieraana ja Tottenham maanantaina Manchester Unitedin vieraana Old Traffordilla. Watford puolustaa Valioliigan voittoputkeaan seuraavan kerran ensi viikonloppuna kotipelissä Tottenhamia vastaan, mutta sitä ennen se vierailee Liigacupissa Readingin kotiareenalla.