Englannin liigacupin toisen kierroksen otteluita pelattiin tiistai-iltana.

Valioliigassa pelaavista seuroista mukana tiistaina olivat Crystal Palace, Brighton, Southampton, Cardiff, Bournemouth, West Ham, Fulham, Wolves, Huddersfield ja Leicester.

Huddersfieldiä, Brightonia ja Cardiffia lukuunottamatta jokainen pääsarjaseura eteni seuraavalle kierrokselle.

Huddersfield hävisi vieraskentällä Stokelle luvuin 0-2. Saido Berahino teki voittomaalin toisen jakson alussa. Maali oli hyökkääjälle ensimmäinen kahteen ja puoleen vuoteen ammattilaisotteluissa. Berahino teki viime kaudella yhden maalin Stoken reservijoukkueessa Valioliigan reservisarjassa. Valioliigassa parhaalla kaudellaan jopa 14 maalia tehnyt 25-vuotias hyökkääjä ei ollut tehnyt ensimmäistäkään maalia Stokelle 33 pelaamassaan ottelussa.

Teemu Pukin edustama Norwich kaatoi Cardiffin vieraskentällä luvuin 1-3. Pukki istui koko ottelun penkillä. Brighton taipui kotikentällään Southamptonille.

Marcus Forssin Brentford voitti Cheltenhamin numeroin 1-0 ja eteni seuraavalle kierrokselle. Forss ei pelannut ottelussa. Nicholas Hämäläinen pelasi täydet minuutit QPR:n paidassa, kun lontoolaiset etenivät Brentfordin tapaan jatkoon voitettuaan Bristolin 3-1.

Liigacupin toinen kierros jatkuu keskiviikkoiltana.