Alexander Sörloth onnistui tiistai-illan Liigacup-ottelussa maalinteossa, vieden Crystal Palacen jatkoon 1-0 -voitolla Swanseasta. Kyseessä oli norjalaisen ensimmäinen osuma joukkueelle, johon tämä siirtyi tammikuussa Tanskan FC Midtjyllandista.

– On mukavaa saada se ensimmäinen täysosuma pois mielestä. Jos maaleilla alkaa vaivata mieltään, ne vaikuttavat suoritukseen negatiivisesti. Pyrin vain tekopaikkoihin jokaisena minuuttina, jonka pelaan.

Minuutteja ei ole Roy Hodgsonilta kovin reilulla kädellä herunut; kärkimies on pelannut vain noin puolisen tuntia niissä Palacen otteluissa, joissa ylipäänsä on kentälle päässyt. Avauskärki Christian Benteken tuskailu onnistumisten kanssa saattaa kuitenkin tuoda lisää peliaikaa. Ottelussa Swanseaa vastaan sitä tuli ensi kertaa täyden 90 minuutin edestä.

– Todella hienoa päästä osoittamaan kuntonsa, ja se, ettei kokonaisen ottelun pelaaminen ole minulle tällä tasolla lainkaan mahdotonta. Joskus pitää olla kärsivällinen, kun siirtyy uuteen seuraan. Niissä tilanteissa on aina pelaajia, jotka ovat olleet joukkueessa pidempään, ja ovat etusijalla kokoonpanoja valittaessa.

Lähde: Sky Sports