Kerroimme pari viikkoa sitten siitä, kuinka yhtenä Valioliigan lupaavimmista tuomareista pidetty Robert ”Bobby” Madley lopetti yllättäen liigatuomarin uransa (lue uutinen). Tuolloin ratkaisua perusteltiin ”henkilökohtaisilla syillä”, mutta nyt Sky Sports kertoo, että Madleylle annettiinkin potkut.

🎯 Tommy's Darts Tips

@TommysDartsTips
😲 It has been claimed that Bobby Madley was sacked as a Premier League referee for posting an offensive Snapchat message which discriminated against disabled people..

😤 Awful if true!

Madleyn irtisanomiseen johti Sky Sportsin tietojen mukaan se, että Madley oli ladannut sosiaaliseen mediaan loukkaavan kuvan liikuntavammaisesta miehestä. 32-vuotias Madley kertoi viestissään, että hän pystyisi voittamaan juoksukisan kyseistä miestä vastaan koulun liikuntapäivänä.

Saman lähteen mukaan Madley on tekemässä muuttoa Norjaan ja pyrkii jatkamaan tuomariuraansa siellä.

Madley aloitti valioliigatuomarina vuonna 2013, ja ehti jakaa oikeutta yhteensä 91 ottelussa ennen erottamistaan.