Yaya Touré on viettänyt Manchester Cityssä kahdeksan kautta, mutta nyt edessä on maisemanvaihto. 35-vuotias norsunluurannikkolaisen uusi osoite vain ei ole ollut vielä selvillä.

Nyt Sky Sports uskoo, että Tourén uusi seura löytyy Kreikasta. Neuvottelut suurseura Olympiakosin kanssa ovat jo pitkällä, ja siirron on määrä virallistua ennen siirtoikkunan sulkeutumista Kreikassa perjantai-iltana.

[readmore from=Yaya-Toure]

Yaya Tourélle Olympiakos on tuttu seura, sillä hän pelasi siellä myös kauden 2005-2006. Olympiakos voitti tuolla kaudella tuplamestaruuden. Kreikasta Tourén matka jatkui Monacon kautta Barcelonaan, ja sieltä edelleen Manchester Cityyn.

Tourén agentti Dimitry Seluk twiittasi keskiviikkona, että Touré oli saanut Ison-Britannian kansalaisuuden. Hän myös kertoi suojattinsa läpäisseen lääkärintarkastuksensa Lontoossa – ilmeisesti vihjaten hämäykseksi uran jatkuvan Valioliigassa.