Portugalilainen huippulupaus Domingos Quina yllätti elokuun alussa, kun hän siirtyi miljoonan punnan siirrolla West Hamista Watfordiin. 18-vuotias ”ihmepoika” oli marinoitunut Chelsean akatemiassa ja West Hamissa, saaden minuutteja myös lontoolaisseuran edustuksessa.

Tänä kesänä Portugalin nuorten maajoukkuemiehen perässä olivat myös itsensä Real Madrid ja Barcelona, mutta Quinan valinta kohdistui Watfordiin. Siellä hän uskoi pääsevänsä nopeammin suureen vastuuseen – ja oli epäilemättä oikeassa.

Keskiviikkona Quina teki ensiesiintymisensä Watfordin edustusjoukkueessa liigacup-ottelussa Readingia vastaan, eikä debyytti olisi voinut lainkaan paremmin sujua. Quina esitteli huikeaa itseluottamustaan, otti tyhjät pois ja kiskaisi pallon upeasti takaylänurkkaan 25 metristä. Quinan maalilla Watford voitti vierasottelun maalein 2-0.

ProScout

@proscout_pt
Golaço de Domingos Quina no jogo entre Reading e Watford!

#ProScout #Scouting #DomingosQuina #Quina #Football #Watford

Sky Sports Football

@SkyFootball
What. A. Hit. 💥🔥

Watford's Domingos Quina hit this absolute thunderbolt on his debut as his side beat Reading 2-0 in the Carabao Cup. ⚡

Match report: skysports.tv/sqDDqK

B24

@B24PT
Domingos Quina estreou-se a marcar pelo Watford com um golaço 🚀

Quinaa nuorempana Watford-debyytissään maalin tehnyt pelaaja oli sittemmin upean uran tehnyt Manchester Unitedissa Ashley Young, joka teki avausmaalinsa Hornetsissa vuonna 2003.

OptaJoe

@OptaJoe
18 - Aged 18 years and 284 days, Domingos Quina has become @WatfordFC's youngest scorer since Nathaniel Chalobah (18y 135d) in April 2013. Prospect.

West Ham saattaa joutua vielä katumaan, että se päästi Quinasta irti, sillä ensimerkit viittaavat siihen, että tällä nuorukaisella on vielä suuri tulevaisuus edessään.

Carabao Cupin keskiviikon tulokset:

Everton-Rotherham 3-1
Millwall-Plymouth 3-2
Nottingham-Newcastle 3-1
Reading-Watford 0-2

Liigacupin kolmannen kierroksen otteluparit arvotaan torstai-iltana klo 21 alkaen. Tässä vaiheessa mukaan liittyvät myös loput seitsemän valioliigajoukkuetta. Kaikkiaan joukkueita on mukana vielä 32.