Manchester City voitti viime kaudella valioliigamestaruuden todella ylivoimaisesti.

Myös kausi 2018-2019 on lähtenyt Cityltä melko vahvasti käyntiin. Kolmannella kierroksella Wolverhampton tosin aiheutti manchesterilaisille pistemenetyksen. Siitä voisi joku hätäinen päätellä, että City ei tule dominoimaan tällä kaudella Valioliigaa ihan viime kauden tapaan.

– Kaikki tietää nyt mitä Cityltä vastaan tulee, ja vastustajat osaavat valmistautua paremmin, arvioi brittikentillä pelannut RoPS-hyökkääjä Vahid Hambo Valioliiga.comille.

Lauantaina City kohtaa toisen sarjan häntäpään joukkueen – Newcastlen, joka pyrkii samaan temppuun kuin Wolverhampton.

– Kun pienemmät seurat pelaavat noita isoja vastaan, niin ne eivät keskity muuhun kuin, että saisivat maksimissaan tasurin, Brightonia vuosina 2015-2016 edustanut hyökkääjä tietää.

– Tulee kyllä vaikea peli Newcastlelle.

Newcastle saa varmasti itseluottamusta edellisestä ottelustaan. Se kiusasi Chelseaa aivan loppuminuuteille asti.

– Katselin Newcastlen matsin Chelseaa vastaan, ja siinä he olivat messissä ihan loppuun asti, mutta sitten he hävisivät ihan viime minuuttien maalilla.

Se peli pelattiin kuitenkin Newcastlen kotipesässä, nyt takana ei ole kannattajia, sillä peli mitellään Cityn kotona Etihad Stadiumilla.

– Peli tulee olemaan Cityn hallintaa ja Newcastle yrittää selviytyä. Salomón Rondónille pyritään pelata ylös palloa ja iskeä vastaan. En näe kyllä mitään syytä miksi Newcastle saisi edes pisteen. Vaikka City pelasi 1-1 Wolvesia vastaan, niin sekin olisi pitänyt hoitaa. Se tulos varmasti herätteli joukkuetta. Välillä se on sellaista, ei jokaista peliä voi voittaa tennislukemin, Hambo naurahtaa viitaten Cityn kahden viikon takaiseen 6-1-voittoon Huddersfieldista.

Manchester City ja Newcastle iskevät yhteen lauantaina kello 19.30. Valioliigaa tarjoillaan kotisohville Viasatin kanavilla ja Viaplay-palvelussa.