Entinen huippupelaaja Andy Gray lyttää Liverpoolin päätöksen pestata tanskalainen sivurajaheittospesialisti Thomas Grønnemark työskentelemään edustusjoukkueen kanssa.

Moni pani merkille lauantain 2–1-voittopelissä Leicesteriä vastaan, että Liverpool näytti suosivan pitkiä sivurajaheittoja. Gray näyttää olevan sitä mieltä, ettei heittoihin tarvita sen kummempaa erikoisosaamista.

– Tiedän, kuinka tilanteen voi hyödyntää – heitä pallon yhdelle oman joukkueesi pelaajista, hän sanoo sarkastisesti beIN Sportsilla.

– Tässä on oppitunti. Nosta pallo ylös, vie se pääsi taakse, heitä se joukkuekaverillesi ja pidä molemmat jalkasi maassa.

Grønnemark on tehnyt Liverpoolin pelaajien kanssa töitä harjoituskentällä. Manageri Jürgen Kloppin mukaan päätös miehen rekrytoimisesta oli helppo.

– Kuultuani Thomasista halusin tavata hänet. Tavattuani hänet oli 100-prosenttisen selvää, että halusin palkata hänet. Nyt hän on täällä, ja teemme sen asian kanssa töitä aika ajoin, saksalainen kommentoi.

– Ympärillä ei voi olla liikaa spesialisteja. Minun pitää aina olla se, joka tekee päätökset, kun käytämme kaikkia näitä spesialisteja, mutta niitä ei voi olla liikaa.

Lähde: Daily Mail