Kesällä Arsenalista poistunut Santi Cazorla on saanut jälleen uransa kuntoon. Cazorla on pelannut komean alkukauden Villarrealin paidassa La Ligassa.

Cazorla kertoi The Guardianin haastattelussa yhdestä asiasta, joka jäi kaivelemaan Arsenal-uralla. Espanjalaistaituri olisi halunnut hyvästellä Arsenalin kannattajat Emiratesilla, mutta lopulta se ei onnistunut.

– En päässyt tekemään sitä, se harmittaa suorastaan valtavasti. Jos minun piti lähteä, olisin halunnut tehdä sen kannattajien edessä stadionilla, Cazorla päivitteli.

Cazorla kertoi samalla yhden yksityiskohdan siitä, miten hienosti Arsène Wenger kohteli häntä loukkaantumissuman keskellä.

Cazorla oli loukannut vakavasti nilkkaansa ja tuli olemaan kuukausikaupalla sivussa, mutta Wenger tarjosi silti Cazorlalle jatkosopimusta. Cazorla allekirjoitti sen, mutta ei lopulta pelannut peliäkään Arsenalin paidassa vammansa vuoksi.

– Se oli hieno kunnianosoitus. Wenger tuki minua aina. Hän soitti minulle ja sanoi, että tässä on sinulle jatkosopimus, allekirjoita tämä. Mene operaatioosi rauhallisin mielin, Wenger sanoi espanjalaiselle puhelimessa ennen Cazorlan ensimmäistä nilkkaleikkausta.