Liverpoolin entinen hyökkääjä Djibril Cissé muisteli RMC:lle ikimuistoista vuoden 2005 Mestarien liigan finaalia, kun hänen joukkueensa nousi toisen puoliajan aikana 0-3-tappioasemasta tasoihin ja lopulta voittoon rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Cissé kertoi, että kiri alkoi puoliajalla, jolloin kapteeni Steven Gerrard otti ohjat käsiinsä.

– En koskaan unohda Gerrardin puhetta puoliajalla vuoden 2005 finaalissa. Steven nousi ylös ja pyysi valmennusryhmää poistumaan. Hän halusi olla yksin pelaajien kanssa. Kaikki lähtivät – jopa fysioterapeutit, jotka hoitivat pelaajia, Cissé kertoi.

Hyökkääjän tarina jaettiin mikroblogipalvelu Twitterissä, josta sen näki myös kyseisessä ottelussa pelannut Jamie Carragher. Seuralegendan reaktion perusteella Cissé oli tarinoinut omiaan.

Carragher ensin kommentoi julkaisua nauravilla emojeilla, jonka jälkeen häneltä kysyttiin, tapahtuiko näin oikeasti.

– En usko. Ehkä lähdin pukuhuoneesta valmennusryhmän mukana.