West Hamin alkutaival tämän kauden Valioliigassa on ollut tuskainen; neljä peliä, neljä tappiota. Joukkueen ongelmat kautta kohti alkoivat kasautua kuitenkin jo viimeistään viime keväänä, kun hyökkäyspään Manuel Lanzini teloi polvensa valmistautuessaan MM-kisoihin Argentiinan ryhmässä.

25-vuotiaan odotetaan palaavan pelikuntoon vasta joulukuussa, mutta nyt tämä on ainakin palannut Lontooseen. Polvi leikattiin kesäkuussa Barcelonassa, jossa Lanzini on kuntouttanut itseään tähän saakka.

– Olemme hyvin tyytyväisiä Manun puolesta, ja iloisia saadessamme hänet takaisin. Kolmen kuukauden toipumisen jälkeen lensin tapaamaan häntä, ja leikkauksen tehnyttä ortopedia. Tämä oli tyytyväinen palautumisen etenemiseen, West Hamin lääkintävastaava Richard Collinge kertoo seuran sivustolla.

Lanzini ei suinkaan ole ainoa Hammersin pitkäaikaispotilas; leikkaushoitoa ovat vaatineet myös Andy Carrollin nilkka ja Winston Reidin polvi.

– Andy edistyy mukavasti, ja pääsee aloittamaan harjoittelun kentän tasolla tällä viikolla. Winston joutuu yhä käyttämään polvitukea, kahdeksan viikkoa leikkauksensa jälkeen.