Wolverhamptonin hyökkääjää Adama Traoréa, 22, pidetään maailman nopeimpana jalkapalloilijana. Tuorein osoitus siitä on päätyminen vikkelimmäksi pelaajaksi Fifa 19 -pelissä.

Traoré väittää, että hän on jalkapallokentällä jopa Usain Boltia nopeampi. Jamaikalainen tunnetaan 100 metrin ja 200 metrin juoksun maailmanennätysmiehenä.

– On mukavaa, että minut tunnetaan Fifa 19:ssä maailman nopeimpana pelaajana. Usain Bolt on kuitenkin alkanut pelata Central Coast Marinersissa, joten minulla saattaa olla kilpailija ensi kaudella. Muistakaa kuitenkin se, ettei Usainin tarvinnut kuljettaa palloa voittaessaan kultamitalinsa, sanoo Traoré.

– Tietysti Bolt löisi minut 100 metrillä radalla, mutta ruoholla 30 metrin matkalla pallo jalassa? Minä voitan tuon kilpailun joka kerta. Se on täysin erilaista pallon kanssa. Olen harjoitellut huippusprinttereiden kanssa monta kertaa, ja he kaikki ovat sitä mieltä, että pallon kanssa ja ilman palloa juokseminen vaativat kaksi täysin erilaista tekniikkaa, hän jatkaa.

– Minä teen yleensä 20–30 metrin sprinttejä – joskus maksimissaan 50–60 metriä. Kukaan jalkapalloilija ei kuitenkaan koskaan tee 100 metrin sprinttiä pelin aikana.

Seuran ennätyshankinta Traoré on pelannut nyt Wolvesin riveissä neljä liigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhden täysosuman.

Lähde: FourFourTwo