Sunderlandin keskikenttäpelaajan Didier Ndongin harharetket päättyivät odotettuihin potkuihin. Ykkösliigaa pelaava seura päätti purkaa 24-vuotiaan gabonilaisen sopimuksen.

Ndong oli peräti neljä kuukautta tavoittamattomissa. Sunderlandin ennätyshankinta jätti ilmestymättä harjoituskaudelle, kun miehen siirto Torinoon kaatui henkilökohtaisiin ehtoihin.

– Pelaaja, jolla oli sopimus seuran kanssa vuoteen 2021 saakka ei ilmestynyt heinäkuussa lainkaan Sunderlandin harjoituskaudelle. Hän ei ilmestynyt myöskään seuraavina kuukausina. Hänellä ei ollut mitään syytä olla jatkuville poissaoloilleen, Sunderland vahvisti tiedotteessaan.

– Sen myötä seura on noteerannut N’Dongin tehneet sopimusrikkomuksen. Ilmoitus on viety pelaajalle. Sunderland säilyttää edelleen oikeuden harjoittaa pelaajaa ja mahdollisuuden saada korvauksen hänen seuraavasta seurastaan.

Ndong ostettiin Sunderlandiin vuonna 2016 Ranskan liigan Lorientista. Keskikenttäpelaaja pelasi 31 valioliigaottelua ja 18 mestaruussarjapeliä seurassa.

Sunderland putosi keväällä Ykkösliigaan Englannin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle.