Valioliiga.comilla on ilo tiedottaa: Eero Laurila liittyy toimitusvahvuuteen.

Laurila tunnetaan hyvin nimenomaan valioliigapiireissä, sillä hän toimi viimeiset viisi kautta Lontoossa Ilta-Sanomien, Helsingin Sanomien, Urheilusanomien ja Urheilulehden kirjeenvaihtajana. 36-vuotias Laurila näki ajanjakson aikana peräti 411 ottelua paikan päällä.

Eero Laurila, miksi halusit siirtyä juuri Valioliiga.comille?

– Valioliiga.com on noussut merkittäväksi tekijäksi suomalaisessa futismediassa. Haluan kirjoittaa jatkossakin Valioliigasta ja tämä tarjous sopi loistavasti nykyiseen tilanteeseeni. Sekin kiehtoi, että Valioliiga.com on ottanut vahvan otteen sosiaalisessa mediassa. On kunnia päästä mukaan kunnianhimoiseen ja taitavaan tiimiin.

Mitä lukijat voivat sinulta odottaa?

– Pinnan alle pureutuvia juttuja. Yritän avata tekijöitä kentällä ja kulisseissa tapahtuvien asioiden taustalla ja tarjota lukijoille sitä kautta lisäarvoa. En malta odottaa, että pääsen taas täydellä tohinalla sarjan pariin!

Valioliiga.comin toimituksen esimies Jaakko Perttilä on erittäin tyytyväinen tuoreesen ”hankintaan”.

– Eero on Suomen tunnetuin Valioliigaan erikoistunut toimittaja. Meillä taas on Suomen kaunein ja suurin Valioliigaan erikoistunut sivusto. Tämä on avioliitto, josta on rutkasti iloa lukijoille, Perttilä sanoo.

– Eeron avulla saamme tuotettua lukijoille yhä monipuolisempaa ja parempaa palvelua. Tällaista valioliigapakettia ei ole kansainvälisestikään tarjolla kovin monessa paikassa.

Laurila aloittaa Valioliiga.comin toimittajana 1.10. Sitä ennen hänen ajatuksiaan Valioliigasta voi kuunnella Viasatin studiossa tulevana lauantaina.