Lauantaina Norwichin 1–0-voittomaalin Wiganin verkkoon pilkulta laukonut vaihtomies Mario Vrančić myöntää olevansa iloinen suomalaishyökkääjä Teemu Pukin rehellisyydestä.

Kotijoukkue sai rangaistuspotkun ottelun lopussa, kun Pukkia rikottiin. Tämän odotettiin asettuvan itse pallon taakse, mutta toisin kävi.

– Kysyin Teemulta, oliko hän varma siitä, että hän haluaa laukoa. Hän oli ollut kentällä jo 86 minuuttia ja oli ehkä väsynyt, kun taas minun oloni oli tuoreempi vain 20 minuutin kentälläolon jälkeen. Hän vaikutti hieman hermostuneelta ja sanoi, että hänestä olisi parempi, jos minä laukoisin, kertaa Vrančić.

[readmore from=Teemu-Pukki]

– Olen niin onnellinen, että Teemu oli sillä hetkellä rehellinen. Hän on kärkipelaaja, ja he yrittävät aina tehdä mahdollisimman paljon maaleja – ja siitä huolimatta hän ei ollut itsekäs. Se osoittaa tavallaan yhtenäisyyttä, jos kärkipelaajamme – tällä hetkellä vaarallisin kärkipelaajamme – ei ole itsekäs sellaisella hetkellä.

Myös Norwichin manageri Daniel Farke kehui Pukin epäitsekästä ratkaisua ottelun jälkeen.

Vrančićin onnistuminen takasi Norwichille jo viidennen peräkkäisen voiton. Joukkue nousi ensimmäistä kertaa tällä kaudella Mestaruussarjan kärkikuusikkoon.

Lähde: Eastern Daily Press