Entisen valioliigapelaajan Stephen Huntin mukaan Manchester United tarvitsee epätoivoisesti voiton Mestarien liigan ottelusta Valenciaa vastaan. Muutoin manageri José Mourinhon potkut eivät voi olla kovin kaukana.

Surkeiden peliesitysten lisäksi mediassa on nostettu esiin Mourinhon ja keskikenttäpelaaja Paul Pogban välinen kitka. Esimerkiksi harjoituskentältä maailmalle levisi video kaksikon jäätävästä kohtaamisesta.

– Molemmat miehet tiesivät mitä tekivät, kun he kohtasivat harjoituskentällä keskiviikkoaamuna. He tiesivät, että tv-kamerat ovat päällä ja mikä tahansa yhteenotto näytettäisiin maailmalla hyvin nopeasti, Hunt toteaa irlantilaisessa Independent-lehdessä.

[readmore from=Paul-Pogba]

Pogban taktiikkaa koskevat kommentit epäilemättä suututtivat Mourinhon, mutta Huntin mukaan tämä olisi halutessaan voinut hoitaa koko asian suljettujen ovien takana.

– On vaikea päästä perille hänen motiiveistaan. Ehkä Mourinho halusi kuvat julki, koska syvällä sisimmässään hän haluaa pois Unitedista. En näe hänen käyttäytymiselleen mitään muuta selitystä.

Hunt muistuttaa, että kaikkien saavutustensa jälkeen portugalilaisen luulisi pystyvän nousemaan moisen asian yläpuolelle.