Manchester Unitedin entisen managerin Tommy Dochertyn mielestä seuran kannattaisi hankkiutua eroon keskikenttäpelaaja Paul Pogbasta, joka on osoittautunut häiriötekijäksi.

– Minä päästäisin yksinkertaisesti Pogban menemään. Hän ei selvästikään halua olla seurassa, Docherty totesi The People -lehdelle.

Docherty sanoo joidenkin pelaajien olevan hankalia valmentajien kannalta, mutta jos nämä pelaavat hyvin, tilanne on siedettävä. Pogban taso sen sijaan heittelee koko ajan.

[readmore from=Paul-Pogba]

Sir Alex Ferguson päästi hänet menemään syystä. En ole (José) Mourinhon fani – jos hänet olisi tehty suklaasta, hän söisi itsensä.

– Ja minulla on epäilykseni siitä, onko hän edelleen seurassa tähän aikaan ensi kaudella. United ei pidä managerien erottamisesta, ja he haluavat antaa näille hyvän mahdollisuuden. Mourinhon täytyy kuitenkin olla ”laina-ajalla”, sillä hän on käyttänyt selvästi yli 300 miljoonaa puntaa.

Dochertyn mukaan Mourinhon on osoitettava olevansa pomo, jos hän aikoo jatkaa – ja se tarkoittaa hankkiutumista Pogbasta eroon.

– Se on ainoa tapa osoittaa, että hän hallitsee tilannetta seurassa.

Lähde: Goal