Ruotsin A-maajoukkueen kapteeni ja toppari Andreas Granqvist on yhdistetty kotimaansa siirtohuhuissa Manchester Unitediin.

Unitedin on kerrottu olevan kiinnostunut hankkimaan Granqvist, 33, tammikuussa lainasopimuksella Ruotsin toisen sarjatason, Allsvenskanin, Helsingborgista. Manchesterilaiset eivät kesällä kyenneet vahvistamaan toppariosastoaan.

Granqvist kertoi FotbollDirektille olevansa otettu raportoidusta kiinnostuksesta.

– Tiedän, että minua kohtaan on paljon kiinnostusta. Puhe Unitedista on uskomattoman imartelevaa, mutta en ole kuullut toistaiseksi mitään konkreettista.

Granqvist oli yksi Ruotsin suurista sankareista, kun joukkue eteni kesällä Venäjän MM-kisoissa puolivälieriin. Hän siirtyi Helsingborgiin kesällä edustettuaan viisi vuotta venäläistä Krasnodaria. Aiemmin urallaan hän on pelannut myös Italiassa, Hollannissa ja englantilaisessa Wiganissa.