Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino myöntää, että Georges-Kévin N’Koudoulla on ollut vaikeuksia murtautua pelaavaan kokoonpanoon.

Moni vaikuttaa jo unohtaneen ranskalaislaituri N’Koudoun, 23, olemassaolon. Tämä vietti viime kauden toisen puoliskon lainalla Burnleyssä.

Vuonna 2016 Marseillesta hankitun N’Koudoun odotettiin lähtevän seurasta kesällä, mutta siirto ei koskaan toteutunut. Mediatietojen mukaan lontoolaisseura maksoi pelaajasta yli 10 miljoonaa puntaa reilut kaksi vuotta sitten.

Kesäkiertueen ajoittaisista hyvistä otteista huolimatta N’Koudou jätettiin ulos Spursin Mestarien liigan miehistöstä. Hän ei mahtunut kokoonpanoon edes Liigacupin viime viikon kamppailussa Watfordia vastaan.

Pochettinolta kysyttiin viikonlopun kierroksen alla, onko N’Koudou mukana ottelussa Cardiffia vastaan.

– Se ei ole helppoa. Kyllä, hän on huomenna mukana 20 pelaajan joukkueessa. Minun on päätettävä, onko hän vaihtopenkillä vai ei, manageri vastasi.

Argentiinalaisen mukaan N’Koudou ei yksinkertaisesti ole käyttänyt hyväkseen saamiaan mahdollisuuksia.

– Ehkä hänen kohdallaan on ollut eri syistä vaikeuksia käyttää mahdollisuudet. Ehkä siksi, koska peluutan mieluummin toista pelaajaa, eikä kyse ole siitä, onko hän hyvä vai eikö hän ole. Kyse on kuitenkin siitä, että minä päätän peluuttaa eri pelaajia kuin häntä.

Lähde: Football London