Italialaisseura Lazion keskikenttäpelaaja Sergej Milinković-Savić oli otettu siitä, että Manchester Unitedin manageri José Mourinho oli tarkkailemassa hänen otteitaan torstaina Nations Leaguen pelissä Montenegroa vastaan.

Mourinho bongattiin yllättäen katsomosta ottelussa, joka päättyi Serbian 2-0-voittoon. Useiden lähteiden mukaan portugalilaisluotsi oli seuraamassa juurikin 23-vuotiaan Milinković-Savićin sekä tämän maajoukkuekaverin, Fiorentina-toppari Nikola Milenkovićin, otteita.

Myös Unitedin keskikenttäpelaajan Nemanja Matićin oli määrä pelata ottelussa, mutta hänen maajoukkuekomennuksensa meni mönkään selkävamman takia.

Hiljattain Lazion kanssa jatkosopimuksen tehnyt Milinković-Savić pelasi Montenegroa vastaan vain 11 minuuttia, mutta ehti silti tehdä esityön Aleksandar Mitrovićin toiseen osumaan.

Milinković-Savić oli tietoinen Mourinhon läsnäolosta.

– Olen Lazion pelaaja, mutta tietysti olin iloinen, että noin merkittävä valmentaja oli katsomassa peliä, sanoi Milinković-Savić Manchester Evening Newsin mukaan.

– Luin vähän kaikkialta, että hän oli stadionilla katsomassa minun pelaamistani, mutta se ei merkitse mitään. Ehkä hän ei ollut siellä minua, vaan jotain muuta varten.