Watford teki melkoisen arvostetun löydön hankkiessaan 20-vuotiaan Richarlisonin Fluminensesta kesällä 2017. Brassihyökkääjä ei lopulta viettänyt Watfordissa kuin yhden kauden ennen kuin hänet myytiin täksi kaudeksi Evertoniin. Siirtosumma 35 miljoonaa puntaa oli yli kolminkertainen Watfordin ostohintaan verrattuna, ja erilaisten menestysbonusten myötä se voi nousta jopa 50 miljoonaan.

Nyt Watford kokeilee samaa reittiä ja samaa temppua uudestaan, sillä se tiedotti tehneensä viisivuotisen sopimuksen niin ikään Fluminensesta saapuvan João Pedron kanssa. João Pedro tosin siirtyy Watfordiin vasta tammikuussa 2020, 18 vuotta täytettyään.

Watford Football Club

@WatfordFC
🇧🇷 | #watfordfc are delighted to have reached agreement with @FluminenseFC for the signing of João Pedro.

The exciting youngster's contract will commence in January 2020, once he has turned 18.

Details ⤵️

bit.ly/2pZnIQm

Fluminensen junioreissa pelaava hyökkääjä saattaa pelata Fluminensessa lainalla vielä kevätkauden 2020. Sopimusneuvottelujen yhteydessä Fluminense myös varmisti, että se saa 10 prosentin osuuden João Pedron mahdollisesta jälleenmyyntihinnasta.