Valioliigakierros päättyy vasta maanantaina, kun Arsenal saa vieraakseen Leicesterin. Gunners hävisi uuden valmentajansa Unai Emeryn johdolla kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta sitten kone nytkähti käyntiin. Nyt Arsenalilla on alla peräti yhdeksän ottelun voittoputki.

Joukkueen hurja vire on tehnyt vaikutuksen myös Leicesterin valmentaja Claude Pueliin. Aivan mestaruuskamppailuun asti Puel ei kuitenkaan nikottelematta Arsenalia nosta.

– Katsotaan. Emeryn alku oli vähän hankala kahden tappion myötä, mutta yhdeksän voittoa putkeen on uskomaton saavutus, Puel totesi Goalille.

– He luottavat pelitapaansa. He pelaavat nyt suoremmin ja ovat kliinisempiä. Alexander Lacazette on siitä hyvä esimerkki.

– Heillä on hyvä itseluottamus, mutta enpä tiedä mestaruudesta. Kausi on vasta alussa ja Valioliigassa on paljon mahdollisuuksia.

Puel kuitenkin muistuttaa siitä, ettei Arsène Wengerin saappaisiin astuminen ollut suinkaan helppo tehtävä.

[readmore from=Arsenal]

– Arsenal aloitti kauden uuden managerin kanssa ja kovien paineiden alla. Heidän alkukautensa on ollut fantastinen, ja siksi arvostan manageria ja hänen tekemäänsä työtä suuresti.

– Ehkä Arsène keskittyi enemmän pallonhallintaan ja Emery peluuttaa joukkuettaan suoraviivaisemmin. Ne ovat kaksi erilaista, mutta hyvää filosofiaa ja pelitapaa, Puel päättää.