Huuhkajapaidassa maaleja paukuttaneen Jonatan Johanssonin päätyö on nykyään Skottidivarissa, Greenock Mortonin päävalmentajana. Tulevaa Mestarien liigan kierroksen huippuottelua Manchester United-Juventus ”Tintti” odottaa innoissaan.

– Minun papereissani tämä on selvästi tämän viikon pääottelu tässä kisassa. Brittein saarilla tämä ottelu on saanut jättimäisesti palstatilaa, eikä rummutus näytä laantuvan, Johansson kertoo Valioliiga.comille matkalla joukkueensa harjoituksiin.

Johanssonin mukaan ottelusta on turha odottaa helppoa palaa kummallekaan. Manchesterin suuntaan ex-hyökkääjä heittää vinkin.

– Täällä on ollut paljon puhetta siitä, että (José) Mourinhon tulisi pelata paljon aggressiivisempaa hyökkäyspeliä. Se toimi erinomaisesti mm. Newcastlea vastaan. Olen itsekin miettinyt, miksi José ei pelaa aina tällä tavalla. Bussin parkkeeraus kun ei oikein näytä enää toimivan, Johansson miettii.

Vaikka Mourinho on kaiken kokenut manageri, pitää Johansson Juventusta taktisesti vahvempana ryhmänä.

– Tämä nostaa Juventuksen omissa arvioissani hienoiseksi suosikiksi. Eipä Cristiano Ronaldostakaan mitään haittaa ole, ex-hyökkääjä sutkauttaa.

– Hiton iso ja tasainen peli joka tapauksessa tulossa. Jos Man United lähtee rohkeasti haastamaan Juven, niin sillä on saumat, muuten vaaka taitaa kallistua vieraille, Jonatan Johansson päättää.

Katso Manchester United-Juventus tiistaina 23.10. C Moren kanavilla klo 21.50 alkaen. Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.