Newcastlen keskikenttäpelaaja Jonjo Shelvey olisi monen mielestä ansainnut paikan Englannin tämän vuoden MM-kisajoukkueessa, mutta kutsua ei koskaan tullut.

Shelvey, 26, uskoo pelaavansa tällä hetkellä uransa parasta jalkapalloa. Mies kuitenkin myöntää heittäneensä pyyhkeen kehään maajoukkueen suhteen.

– Totta puhuen en enää välitä. Olen vain rehellinen. Ennen välitin, mutta nyt olen tavallaan luopunut ajatuksesta, Shelvey toteaa Independent-lehden mukaan.

Hän ei omasta mielestään lukeudu Englannin luotsin Gareth Southgaten suosikkipelaajiin – tai ainakin sellainen tunne hänelle on jäänyt.

– Kesällä luulin, että minulla oli todella hyvä mahdollisuus. Tarkistin puhelimeni jatkuvasti. Se ei ole valetta. Koko perheeni uskoi, että minulla oli hyvä mahdollisuus.

Vielä tämän kauden alussa Shelvey ajatteli pääsevänsä edes haistelemaan maajoukkuekuvioita.

– Se satuttaa, siellä haluaa olla. Minusta tuntui, että heillä oli vaikeuksia viimeisten syöttöjen kanssa ja tilanteiden luomisessa. Minä olisin voinut olla se mies.

Shelvey paljastaa keskustelleensa Southgaten kanssa ainoastaan kerran. Se tapahtui vuonna 2014, jolloin Southgate oli Englannin alle 21-vuotiaiden peräsimessä.