Entinen Englannin maajoukkuemanageri Glenn Hoddle on kiidätetty sairaalaan, BBC uutisoi. Tänään 61-vuotta täyttäneen englantilaismiehen kerrotaan tulleen vakavasti sairaaksi kesken BT Sportsin Valioliigaohjelman lauantaiaamuna.

Keskikenttäpelaajana pelanneen Hoddlen kerrotaan olleen yksi aikakautensa parhaimpia englantilaispelaajia. Hän voitti Tottenhamin kanssa FA Cupin ja UEFA Cupin, pelaten myös AS Monacossa, Swindonissa ja Chelseassa. Englannin maajoukkueessa hän pelasi jopa 53 ottelua.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Everybody at the Club sends their best wishes to @GlennHoddle for a full and speedy recovery after he was taken ill this morning.

Hoddlen manageriura koostui maajoukkuepestin lisäksi Valioliigaseuroista Southamptonissa, Tottenhamissa, Wolverhamptonissa ja Chelseassa. Nykyään hän on tehnyt paljon asiantuntijan töitä televisiossa.