Sarjaohjelmat ovat hellineet Liverpoolia viime viikkona. Huddersfieldin ja Belgradin Punaisen tähden jälkeen vastaan astuva Cardiff täydentää trion sopivasti. Voitosta voittoon surffaillut Liverpool tulee suurella varmuudella selviämään tästäkin viikonlopusta kuivin jaloin.

– Cardiff pelaa omaa miniliigaansa viiden viimeisen joukkueen välillä. Tästä ottelusta ei todennäköisesti paljon apuja tuohon taistoon liikene, pitkän uran pelaajana ja valmentajana Brittein saarilla tehnyt Jonatan Johansson toteaa Valioliiga.comille.

Cardiffin lähtökohdat ovat Johanssonin mielestä kuitenkin positiivisväritteiset.

– Ensimmäinen voitto Valioliigassa on kuitenkin nyt saavutettu, joten yksi kirous on särjetty.

Ex-Huuhkajakärki pitää Cardiffin suurimpana ongelmana puolustuspelaamista.

– Kyllähän Cardiff aina jokusen maalin käy törkkäämässä, mutta omiin menee jatkuvasti aivan liikaa osumia.

Tämä on ”Tintin” mielestä joukkueen kohtalokysymys.

– Miniliigassakaan ei pärjää, mikäli alakertaa ei saada edes vähemmän pitävämmäksi. Mikäli näin ei käy, on Cardiff valitettavasti yksi vahvimmista putoajaehdokkaista. Sikäli sääli, että joukkue pelaa ihan oikeaa ja ajoittain hyvääkin futista. Anfieldin valloittaminen lauantaina taitaa vain olla tällä kertaa mahdoton tehtävä, Jonatan Johansson päättää.

Katso Liverpool-Cardiff 27.10. klo 17.00 Viasatin jalkapallokanavilta. Näet ottelun myös Viaplay.fi -suoratoistopalvelun kautta.