Lontoolaisseura West Hamin manageri Manuel Pellegrini on tyytyväinen Skotlannin maajoukkuemieheen Robert Snodgrassiin, joka on joutunut tekemään rajusti töitä päästäkseen huippukuntoon.

Chileläinen kertoo, että tammikuussa 2017 Hammersiin hankittu Snodgrass on laihtunut kesän jälkeen neljä tai viisi kiloa. Viime kaudella pelaaja oli lainalla sarjaporrasta alempana Aston Villassa.

– Hän kertoi minulle, mitä viime kaudella tapahtui. Tiedän myös sen, että hän oli tärkeä pelaaja Aston Villassa. Kerroin kuitenkin hänelle, että hänen on pudotettava painoaan, rasvaansa, jotta hänellä olisi mitään mahdollisuuksia päästä pelaamaan, Pellegrini toteaa kaksikon kesän juttutuokiosta.

– Nähdessäni hänet tekemässä niin kovasti töitä pre-seasonilla olin täysin varma siitä, että hän haluaa pysyä täällä ja taistella paikasta joukkueessa. Hän teki sen ja ansaitsee sen, miten hänellä tällä hetkellä menee.

Monipuolinen Snodgrass, 31, mahtuu Pellegrinin suunnitelmiin.

– Mielestäni hän on pelaaja, joka pystyy pelaamaan kolmella tai neljällä pelipaikalla, joten pelatessaan hän on erittäin hyödyllinen pelaaja.

Lähde: London Evening Standard