Entinen huippupelaaja ja Englannin maajoukkueen ex-luotsi Glenn Hoddle kävi lauantaina todennäköisesti lähellä kuolemaa.

Asiantuntijana tätä nykyä toimiva Hoddle lyyhistyi BT Sportin studioilla 61-vuotissyntymäpäivänään. Mirror-lehden mukaan eräs työntekijöistä, Simon Daniels, riensi nopeasti elvyttämään häntä.

– Luulimme, että Glenn kuoli sinne studioon. Se oli niin järkyttävää ja hyytävää, eräs silminnäkijä kertoo The Sun -lehdelle.

Tiimiin kuuluva ex-pelaaja Robbie Savage kuvailee lauantain tapahtumia elämänsä pahimmaksi kokemukseksi.

– Ajatukset ja rukoukset ovat Glennin ja tämän perheen luona. Olin niin ylpeä BT Sportin tiimistämme tänään. Kaikki ovat sankareita, erityisesti Simon, Savage kommentoi Twitterissä.

– Tein vain välttämättömän antaakseni hänelle mahdollisuuden taistella. Ajatukseni ovat hänen perheensä luona, äänivalvontatehtävissä työskentelevä Daniels toteaa Twitterissä.

Daniels sanoo saaneensa ensiapukoulutuksen.

– Koulutus on yksi asia, mutta merkkien lukeminen ja rohkeus hypätä hätiin eikä vain katsella on jotakin aivan muuta. Älä aliarvioi sitä, että sinun toimesi pelastivat hänen henkensä. Mahtavaa Simon, hänelle vastannut Barry Greaves kirjoittaa.

Sairaalahoidossa olevan Hoddlen tilaa kuvataan edelleen vakavaksi, mutta hänen kerrotaan reagoineen hyvin hoitoon.