Arsenalin ja Blackpoolin välisessä, illan Liigacup-ottelussa nähtäneen isäntien osalta isoakin kierrätystä; Gunnersilla on ensi viikonloppuna edessään kotiottelu Liverpoolia vastaan.

Kuten muillakaan valioliigajoukkueilla, ei Arsenalilla ole liikaa palautumisaikaa eri kilpailuotteluiden väleissä. Viime torstaina se kohtasi Sportingin Lissabonissa, minkä jälkeen matkusti kotikaupunkinsa eteläpuolelle, Selhurst Parkille sunnuntaina. 10 päivään osuu siis neljä ottelua.

Yksi muutos viime otteluihin nähden tapahtuu maalilla; Petr Cech palaa tolppien väliin. Tshekkikonkari loukkaantui Watford-ottelussa syykuun lopussa, minkä jälkeen torjuntavastuun on kantanut Bernd Leno.

Valmentaja Unai Emery lupaa kentälle nuoruuden ja kokemuksen sekoitusta. Héctor Bellerín pysyy sivussa takareisiongelmansa vuoksi, todennäköisesti myös Liverpool-ottelusta. Punavalkoisten leirissä kovasti pelikuntoon toivottavien Sead Kolasinacin ja Nacho Monrealin palaaminen tänään on mahdollisuuksien rajoissa. Kaksikon omimmalla tontilla, vasemman puolustajan paikalla ollaan nähty parissa viime ottelussa keskikenttämies Granit Xhaka.

Lähteet: Arsenal, Telegraph