Entinen Valioliiga-hyökkääjä Victor Anichebe vaati sosiaalisessa mediassa entistä joukkuekaveriaan Stéphane Sessègnonia maksamaan takaisin 10 000 punnan lainan.

Anichebe kertoi sittemmin poistetussa Instagram-julkaisussaan, että Sessègnon lainasi sekä häneltä että Youssouf Mulumbulta 10 000 puntaa eikä ole maksanut rahoja takaisin. Kolmikko pelasi samaan aikaan West Bromwichissa, joka putosi viime kauden päätteeksi Valioliigasta.

– Stéphane Sessègnon pyysi minulta 10 000 punnan lainaa. Olen jahdannut häntä sen takia jo pitkään, mutta hän ei välitä puheluista, viesteistäni tai minkäänlaisesta yhteydenpidosta, kirjoitti Anichebe The Sun -lehden mukaan.

– Hän lainasi myös Mulumbulta 10 000 puntaa eikä ole maksanut hänelle takaisin. Pihi runkkari!

Anichebe on tällä hetkellä ilman seuraa ajauduttuaan sopimusriitaan kiinalaisen Beijing Enterprises Group FC:n kanssa. Sessègnon edustaa turkkilaista Gençlerbirliğiä.