Tottenhamin luotsi Mauricio Pochettino myöntää olevansa huolissaan keskikenttäpelaaja Mousa Dembélén loukkaantumisesta.

Dembélé loukkasi nilkkansa lauantai-illan Wolverhampton-ottelun alussa. Spursin riveistä puuttuivat jo entuudestaan Eric Dier ja Victor Wanyama.

– Emme tiedä (kuinka paha se on), mutta olemme hieman huolissamme. Katsotaan. En halua sano mitään, koska meidän on tutkittava hänet huomenna ja maanantaina, Pochettino kommentoi.

– Se oli hieman sääli – ei ainoastaan siksi, että muutimme suunnitelmaamme viiden minuutin jälkeen, vaan olemme pahoillamme hänen puolestaan. Toivomme, ettei ongelma ole iso. Se on kuitenkin tällä hetkellä erittäin kivulias, hän jatkoi.

Tottenham kesti Wolvesin loppukirin ja nappasi voiton loppulukemin 3–2. Moni ihmetteli, kun Dembélén tilalle tullut vaihtomies Son Heung-min joutui itse vaihtoon vajaan tunnin kohdalla.

Pochettinon mukaan Son vaihdettiin niin aikaisessa vaiheessa sisään, että tämä alkoi jo väsyä pelattuaan myös aiemmin viikolla Liigacupissa.

– 60 minuutin jälkeen vaihdoin pois pelaajan, joka pelasi 90 minuuttia muutamaa päivää aiemmin, koska mielestäni muut pelaajat olivat Sonia tuoreempia. Se ei ole ongelma. Mielestäni kyse on maalaisjärjestä.

Lähde: ESPN