Manchester Unitedin entisen hyökkääjän Dion Dublinin mukaan ”monumentaalinen” Juventus-voitto ei auta tulevassa paikallispelissä Manchester Cityä vastaan.

– Se, että Manchester United menee Torinoon ja lyö Juventuksen, oli monumentaalinen tulos – kun otetaan huomioon Italian mestarijoukkueen vire ja heidän puolustuksensa vakaus, Dublin toteaa BBC:n verkkosivuilla.

Hänen mukaansa Unitedin esityksessä ei mikään viitannut siihen, että joukkue kykenisi nappaamaan täydet pisteet.

– He kuitenkin roikkuivat mukana ja saivat kolme pistettä, joita kukaan ei etukäteen uskonut heidän saavan. Minä ainakaan en uskonut, sanoo Dublin.

[readmore from=Manchester-United]

– Tämä ei ollut loistelias esitys Unitedilta, mutta tulos on erinomainen. United ansaitsi voittonsa, koska he hyödynsivät paikkansa ja Juve ei hyödyntänyt. Jos pystyy tulemaan Allianz Stadiumille ja viemään kolme pistettä niin hyvältä joukkueelta kuin Juve, silloin on tehnyt jotakin oikein.

Dublin odottaa, että sunnuntaina pelattava Manchesterin derby on Unitedille samantyyppinen kamppailu.

– Valitettavaa Unitedin kannalta on se, että jos City luo samanlaisia paikkoja kuin Juve – ja Italian mestareilla oli maalinsa lisäksi kaksi muuta avopaikkaa – silloin City tekee maaleja. Se on kahden joukkueen ero tällä hetkellä, hän toteaa.

– Odotan Cityn myös luovan enemmän paikkoja. Mielestäni he ovat Juvea parempi joukkue, mikä on iso lausunto, mutta tämän hetkisen vireen perusteella siitä ei ole mielestäni epäilystäkään.

– Unitedin on keskityttävä koko 90 minuutin ajan, ja etenkin heidän puolustuslinjallaan on hemmetinmoinen työ käsissään. Vastustajan pysäyttäminen vaatii Unitedilta paljon, ja heidän pitää pelata paljon paremmin kuin Juvea vastaan, jotta heillä olisi mahdollisuus.