Tottenham voitti Crystal Palacen lukemin 1-0 lauantai-illan valioliigakohtaamisessa. Ottelun ainoan maalin teki nuori argentiinalaispuolustaja Juan Foyth, joka pelasi vasta uransa toisen valioliigaottelun.

20-vuotias toppari teki valioliigadebyyttinsä vasta viime viikonloppuna Tottenhamin 3-2-voitossa Wolverhamptonia vastaan. Kyseinen ottelu ei kuitenkaan ollut häneltä aivan yhtä hyvä suoritus kuin nyt lauantaina. Tottenham kärsi ottelussa nimittäin kaksi maaliin upotettua rangaistuslaukausta, jotka menivät kumpikin Foythin rikkeiden piikkiin.

Spurs-manageri Mauricio Pochettino kuitenkin kehui Foythin viimeisintä suoritusta heikon debyyttiottelun jälkeen.

– Puhuimme viikon aikana paljon, että ne [Foythin virheet viime ottelussa] kuuluvat jalkapalloon, Pochettino kertoi lehdistölle.

– Hänellä on paljon potentiaalia ja näytti mahtavaa asennetta. On tärkeää, että hän tuntee itsensä valioliigapelaajaksi.

– Hän on niin fiksu. Kokemuksen myötä hän tulee kehittymään ja välttämään enemmän virheitä. Hän siirtyi eteenpäin ja autoimme häntä unohtamaan [aiheutetut rankkarit Wolverhamptonia vastaan].

Tottenham on nyt sarjataulukossa neljäntenä tasapisteissä Chelsean ja Liverpoolin kanssa, jotka ovat toistaiseksi pelanneet yhden ottelun vähemmän.