Nemanja Vidic edusti Manchester Unitedia kahdeksan vuoden ajan pelaten seurassa komeat 300 ottelua.

Mukaan mahtui muun muassa viisi Valioliigan mestaruutta ja yksi Mestarien liigan voitto. Uransa lopettanut 37-vuotias entinen huipputoppari on yksi Manchester Unitedin historian parhaimmista keskuspuolustajista.

Serbialainen kommentoi Manchester Unitedin nykytilannetta BeIn Sportsin haastattelussa.

– Jos vertaat Sir Alex Fergusonin aikakautta ja viimeistä kolmea neljää vuotta, niin Manchester United ei ole todellakaan sillä tasolla, mitä kannattajat odottavat. Meidän pitäisi toivoa, että tämä seura olisi menossa eteenpäin, Vidic muistutti.

Vidic haluaisi valmentaa tulevaisuudessa Manchester Unitedia.

– Tietenkin. Totta puhuen tulevaisuudessa minä haluaisin olla Manchester Unitedin päävalmentaja.

Manchester United hävisi eilen kaupungin derbyssä Manchester Citylle vieraskentällä luvuin 1-3.