Entinen huippusprintteri Usain Bolt on vastannut ex-valioliigapelaaja Andy Keoghin hänestä laukomiin kommentteihin.

Irlannin maajoukkueesta tuttu Keogh totesi aiemmin, että ammattijalkapalloilijaksi pyrkivän jamaikalaisen ensimmäinen kosketus on kuin ”trampoliini”.

– Ihmiset sanovat mitä haluavat, olen tottunut tähän. Olin ennen yleisurheilija – ihmisillä oli tapana ajatella pahaa minusta, kun aloitin, ja todistin joka vuosi heidän olevan väärässä, 32-vuotias Bolt sanoo.

– Jalkapallo on asia, jota haluan tehdä. Olen varma, ettei hän ole samalla tasolla kuin hän oli aloittaessaan. Tiedättekö mitä tarkoitan? En ota sitä henkilökohtaisesti. Nauran vain näille asioille, koska olen tavannut Patrick Vieiran. Olen tavannut niin monta isoa jalkapalloilijaa.

– Olen puhunut (Paul) Pogban ja (Raheem) Sterlingin kanssa, ja he ovat iloisia nähdessään minun yrittävän. He sanovat ”Anna mennä, pystyt siihen”. He tukevat minua, joten en aio olla huolissani siitä, että jotkut vaatimattomat pelaajat sanovat joitakin asioita minusta, koska korkean tason pelaajat tietävät tämän olevan unelma ja asia, jota haluan tehdä.

Bolt oli aiemmin useita viikkoja näytillä australialaisessa Central Coast Marinersissa, mutta sopimus jäi lopulta syntymättä.

Lähde: Sky Sports