Leroy Sané on ehtinyt tulla jo niin tutuksi Valioliigaa seuraaville, että on vaikea kuvitella eilen Venäjän verkkoon syntyneen 1-0 -maalin olleen hänen ensimmäisensä Die Mannschaftin paidassa.

Man Cityn riveissä hurjilla tehoilla viime kauden pelanneen laiturin poisjäänti Saksan MM-joukkueesta aiheutti suurta ihmetystä. Valmentaja Joachim Löw joutui surkeasti menneen turnauksen jälkeen miettimään useampaakin valintaansa varmasti tarkkaan.

Eilistä ystävyysottelua oli ehtinyt kulua vasta kahdeksan minuuttia, kun Sané päätti kuvion siirtämällä pallon tolppien väliin. 3-0 -lukuihin päättynyt ottelu toi Löwille paljon hyvää.

David Kappel

@kappilinho
Leroy Sane finally scored his first international goal for Germany last night. It has been a long time coming and hopefully a sign for the new German generation to [be allowed to] stand up! 🇩🇪

– Aiemmissa otteluissa hyökkäystapaamme on kritisoitu, nyt onnistuimme useampaan otteeseen. Saimme aikaan dynaamisen esityksen, ja teimme kaksi kaunista maalia. Toisella jaksolla teimme paljon vaihtoja, ja menetimme sujuvuutta pelistä, mikä on normaalia, luotsi kommentoi ottelun jälkeen.