Corriere dello Sportin mukaan Manchester United pyrkii nappaamaan Italian maajoukkuepelaaja Lorenzo Pellegrinin AS Romasta tammikuun siirtoikkunan aikana.

José Mourinhon kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut pelaajasta ja hänen hankkimista helpottaa 30 miljoonan euron ulosostoklausuuli, jonka seura on valmis maksamaan.

AS Roma haluaisi pitää 22-vuotiaasta keskikenttäpelaajastaan kiinni, sillä sen keskikenttä on heikentynyt jo kesän aikana selvästi Radja Nainggolanin ja Kevin Strootmanin siirtojen myötä.

Italialaisseura pyrkii saamaan pelaajansa allekirjoittamaan uuden jatkosopimuksen mahdollisimman pian, että se saisi nostettua Pellegrinin ulosostopykälän selvästi korkeammalle ja näin ollen ainakin tienaamaan mahdollisella kaupalla enemmän.

Man Unitedin kerrotaan kuitenkin jo tavanneen pelaajan agentin Lontoossa ja tämä tekee jatkosopimuksen toteutumisesta epätodennäköisempää. Tapaamisen kerrotaan sujuneen erittäin hyvin ja pelaajalle luvattiin maksaa kaudessa 2 miljoonaa euroa nykyisen miljoonan euron sijasta.