José Mourinholla riittää kriitikoita, mutta myös tukijoita. Yksi heistä on Manchester Unitedin entinen hyökkääjä Louis Saha.

12 kierroksen jälkeen United on Valioliigassa vasta kahdeksantena. Joukkue on jäänyt sarjakärki Man Citystä jo 12 pisteen päähän. Kaikki eivät ole myöskään olleet vakuuttuneita Mourinhon pelitavan sopivuudesta Man Unitediin. Sahan mielestä tulokset ratkaisevat.

– Hän [Mourinho] on ehdottomasti sellainen henkilö [joka kykenee kääntämään kurssin], Saha sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Hänellä riittää laatua ja hän on todistanut sen ennenkin. Me kaikki teemme virheitä, niin hänkin. Hän on aikuinen mies ja hän kyllä pystyy tunnistamaan ne paikat, joissa hänen on kehityttävä.

– Hänellä ei ole kovin paljon liikkumavaraa, mutta seura on huomannut että tasaisuuden saavuttaminen vaatii rauhallisia liikkeitä. Kaikki on kiinni tuloksista. Jos voittaa, saa aikaa. Jos ei voita…

Mourinho on kesästä lähtien tullut tunnetuksi julkisista sanaharkoista useamman United-pelaajan kanssa. Tulilinjalle ovat joutuneet Anthony Martial, Marcus Rashford ja ennen kaikkea Paul Pogba. Sahan näkemyksen mukaan maajoukkueympäristö sopii Pogballe paremmin kuin United.

[readmore from=Manchester-United]

– MM-kisoissa Ranskan maajoukkueen valmentaja peluutti häntä niin, että muut pelaajat tukivat hänen vahvuuksiaan.

– MM-kisat kestivät vain kuukauden, mutta pitkä sarja on ihan eri juttu. Eteen tulee esteitä, joihin kaikkiin ei voi varautua.

– [Mourinho] on ajoittain kyseenalaistanut Pogban asenteen. On todella vaikeaa sanoa, mitä siinä on tapahtunut.