Chelsean Ethan Ampadu, Newcastlen Paul Dummett ja Aston Villan James Chester ovat loukkaantuneet maajoukkuekomennuksella, eivätkä pelaa Walesin harjoitusottelussa Albaniaa vastaan.

Ampadu pelasi 40 minuuttia, kun Wales hävisi Tanskalle Nations Leaguen ottelun maalein 1-2. Myös Dummett ja Chester loukkaantuivat perjantaina pelatussa ottelussa.

Ampadulle kausi on ollut hankala. 18-vuotias toppari loukkaantui lokakuun maaottelussa Espanjaa vastaan ja joutui jättämään Irlanti-pelin väliin. Seuratasolla Maurizio Sarrilta ei ole tullut luottoa yhdessäkään edustusjoukkueen ottelussa. Viime kaudella Ampadu esiintyi Antonio Conten alaisuudessa seitsemän kertaa ykkösjoukkueessa.

Dummettin loukkaantuminen taas on erittäin huono uutinen Newcastlelle. Vain kolme miestä on tällä kaudella saanut Newcastlessa enemmän peliaikaa kuin vasempana pakkina normaalisti operoiva Dummett.

Samalla tavalla Chester on ollut korvaamaton tukipilari Aston Villan puolustuslinjassa. Joukkueen pelaajista vain Alan Hutton ja Jack Grealish ovat tällä kaudella pelanneet enemmän kuin Chester.