Huddersfield hyvästeli Valioliigan jumbosijan hakemalla 2-0 -vierasvoiton Wolverhamptonista. Sarjan häntäpää on niin tasainen, että voitto merkitsi Terrierille saman tien peräti kuuden sijan nousua.

Vieraiden suurin sankari oli Australian maajoukkuepelaaja Aaron Mooy, joka laittoi pallon kahdesti Rui Patricion vartioimaan maaliin. Ensimmäiseen, avausjaksolla syntyneeseen maaliin Mooy sai hyvän matalan keskityksen Erik Durmilta ja laukoi rangaistusalueen reunoilta pallon varmasti tolppien väliin. Mooyn toinen maali syntyi toisella puoliajalla suorasta vapaapotkusta.

Oman osansa sankaruudesta otti myös keskikenttäpelaaja Philip Billing. Wolvesin tasoitus oli kirjaimellisesti millimetrien päässä 56. minuutilla, kun meksikolaiskärki Raúl Jímenez pääsi puskemaan. Pallo ohitti jo maalivahti Jonas Lösslin ja miltei kokonaan maaliviivankin, kun Billing putsasi sen väljemmille vesille. Hawk-eyen välityksellä tuli kuitenkin tuomarin korvaan viesti, että kokonaan pallo ei viivan yli ollut. Hidastuksesta nähtiin, että maali oli korkeintaan senttimetrin päässä.

Huddersfield ansaitsi kauden toisen voittonsa – ja ensimmäisen vierasvoittonsa sitten helmikuun – mutta ilman Billingin sankaruutta peli olisi voinut mennä jännäksi. Suurin voiton takuumies oli kuitenkin Aaron Mooy. Helmikuun 2-1 -voitto West Bromwichin vieraana oli myös edellinen kerta, kun Huddersfield oli pystynyt kahteen maaliin yhdessä valioliigaottelussa.

The last time Huddersfield scored two goals in one Premier League match?

You have to go all the way back to February and a 2-1 victory down the road from Molineux at West Brom. #WOLHUD
#bbcfootball

GrosvenorSport

@GrosvenorSport
Huddersfield have ended a run of 22 #PremierLeague matches in which they failed to score more than 1 goal ✅

The last time they scored two or more came back in February, a 2-1 win at West Brom.