Newcastlen skottilaituri Matt Ritchie, 29, uskoo muistavansa maanantain tapahtumat koko loppuelämänsä ajan.

Ritchielle avautui avopaikka maalintekoon Burnley-ottelussa Turf Moorilla, mutta hän ei onnistunut siirtämään palloa parin metrin päästä tyhjään verkkoon.

– Hirvittävä huti, hirveää, mutta se on elämää ja jalkapalloa. Onneksi se ei tullut maksamaan meille ja pystyn hymyilemään sille, mutta sisällä se sattuu, Ritchie toteaa BBC:n mukaan.

– Se on epäonnistuminen, jonka todennäköisesti muistan koko loppuelämäni ajan, mutta pidän huolen siitä, ettei niin tapahdu uudestaan.

talkSPORT

@talkSPORT
What’s the worst miss you’ve seen?

This from Matt Ritchie must be close 😳

Ritchie paljastaa, että joukkuekaverit piinasivat häntä pukuhuoneessa ottelun jälkeen. Hän arvelee kuulevansa tapahtuneesta myös tulevaisuudessa.

– Olen varma, että se kestää ikuisesti. Minä jatkan eteenpäin. Olen vahva luonne, ja varmistan, ettei se vaikuta minuun. Olen käsitellyt takaiskuja urani aikana, ja tämä on pieni takaisku. Haluan tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta. Olisin voinut tehdä joukkueen tilanteesta hiukan helpomman. Tein virheen, mutta maalini tulevat vielä.

Newcastle voitti ottelun loppulukemin 2–1. Voitto oli heikosti kauden aloittaneelle joukkueelle jo kolmas peräkkäinen liigakentillä.